Trendy horloges

Klassieke horloges

Horlogebandjes

14 dg Retourrecht

 

Lorenz horloges

Het horlogemerk Lorenz is sinds 1934 actief aan de top van de horlogemarkt. Het is sinds jaar en dag gevestigd in Milaan in Italië. De collecties worden dan ook nog steeds in Italië ontworpen. Elke jaar worden er weer nieuwe horloges ontworpen om de collectie hedendaags te houden. De Lorenz horloges zijn zowel beschikbaar voor vrouwen als mannen. Alle modellen zijn even elegant en kwalitatief goed.

Uniek en hedendaags

De Lorenz horloges zijn uniek in zijn soort en hedendaags te noemen. Of u nou een Lorenz horloge met een lederen band of met een metalen band prefereert, het kan beide bij dit merk. Door de trendy en toch elegante designs is het mogelijk de Lorenz horloges goed te combineren met diverse kledingstijlen. Of u nou naar een feestje gaat of naar uw werk, de Lorenz horloges komen altijd goed tot hun recht. Of u nou sportief gekleed bent of

Instapmodellen

Doordat er meerdere segmenten binnen dit merk beschikbaar zijn, zijn er ook instapmodellen te verkrijgen. Er wordt zo een zeer brede doelgroep aangesproken. Door het vakmanschap gaan de horloges zeer lang mee. De ontworpen worden gecreëerd in Italië, maar de horloges worden vervaardigd door echte vakmannen in Zwitserland. Zwitserland staat al eeuwen bekend om zijn productie van de mooiste horloges te wereld, daar vallen de Lorenz horloges ook onder.

Elegant en tijdloos

Dus als u van elegant en tijdloze horloges houdt zit u goed bij Lorenz. Met een van deze horloges haalt u kwaliteit in huis. Ook als u verzamelaar bent van mooie exclusieve horloges mag een Lorenz niet ontbreken aan uw collectie.