Trendy horloges

Klassieke horloges

Horlogebandjes

14 dg Retourrecht

 

Esprit Horloges

Hip en bij de tijd met Esprit Time Horloges

Esprit is een grote aansprekende naam op het gebied van mode. De collectie Esprit Horloges laat zien dat het merk zijn gevoel voor modieuze items ook prima weet te vertalen naar bijzondere, stijlvolle horloges.

Sinds de oprichting in 1968, heeft Esprit zich steeds weten te onderscheiden door een geheel nieuwe stijl in modeartikelen. Zo kwam het bedrijf, dat inmiddels is uitgegroeid tot een wereldmerk, in 1995 met het horlogemerk Esprit Timewear op de markt. De horloges zijn ontstaan vanuit een uitmuntend vakmanschap en verschillende unieke eigenschappen als het gaat om gebruikersmogelijkheden en materiaal.

Met een Esprit Time Horloge heb je altijd een stijlvol horloge met een heel eigen uitstraling door het creatieve gebruik van bijvoorbeeld materialen als staal en zilver en diverse gekleurde materialen voor de horlogebandjes. Voor zowel dames als heren is er bij Esprit een opvallend horloge te vinden voor elke stijl en smaak.

Vanzelfsprekende kwaliteit

De ontwerpers van Esprit Time Horloges zijn echte experts op het gebied van modieuze horloges met een hoge kwaliteit qua uurwerk en materiaalgebruik. Voor een trendy en duurzaam horloge in prachtig afgewerkte designs staan de experts van Esprit Time Horloges nu al weer jaren garant.

Stuk voor stuk zijn de Esprit horloges bijzonder sterk door het gebruik van roestvrij staal, wat zorgt voor extra kwaliteit en een lange levensduur. De degelijke afwerking en de vindingrijke details op de wijzerplaten zijn steeds kenmerkend voor Esprit en alle horloges in de collectie zijn standaard van 3 tot 5 bar waterdicht.

De nieuwste looks in Timewear

De jongste collectie Esprit Time Horloges is weer zeer verrassend en vol met innovatieve extra's. Iedere liefhebber kan vanaf nu zijn slag slaan in de ruime en opvallende sortering nieuwe horloges die volledig aansluiten bij de meest recente modetrends.