Trendy horloges

Klassieke horloges

Horlogebandjes

14 dg Retourrecht

 

Casio Horloges

Wanneer je op zoek gaat naar een leuk nieuw horloge met een modern design en veel mogelijkheden, dan kom je al snel bij Casio Horloges uit. Sinds de oprichting in 1946 in Japan, is het concern uitgegroeid tot een van de grootste en succesvolste elektronica bedrijven ter wereld en bracht midden jaren 70 als een van de eersten digitale horloges op de markt die meer mogelijkheden hadden dan alleen maar de tijd aangeven.

Digitaal horloge

Het eerste digitale horloge van Casio had maar liefst tien overige functies en zorgde ervoor dat Casio Horloges voortaan een vooraanstaande plek innam tussen de wereldmerken van digitale horloges. Vooral ook door het succesvol vervaardigen van horloges met goed werkende calculators, verstevigde het bedrijf zijn naam als innovatieve horlogeproducent.

Innovatieve ontwikkeling

De ontwerpers van Casio Horloges zitten nooit stil en staan bekend om innovatieve technische ontwikkelingen waardoor elk seizoen weer nieuwe uitdagende modellen met de jongste technische snufjes worden uitgebracht.

Qua vormgeving kan men er bij het Japanse bedrijf ook wat van. Iedere nieuwe serie horloges is steeds weer verrassend als het gaat om modieuze looks die goed aansluiten bij de nieuwste modetrends.

Voor elke smaak en stijl zijn er Casio Horloges te verkrijgen in diverse uitvoeringen. Zo zijn er verschillende stoere sportieve modellen met veel relevante extra mogelijkheden. Maar ook wanneer je gaat voor een elegante of chiquere stijl, zijn er volop keuzemogelijkheden waarbij Casio blijft verbazen met allerlei nieuwe technische snufjes als ingebouwde GPS-ontvangers, kompassen, MP-3 spelers en zelfs horloges met een digitale camera.

Originele modellen

Het is wel duidelijk dat Casio Horloges veel mogelijkheden bieden voor een breed publiek met verschillende persoonlijke wensen op het gebied van aantrekkelijke horloges die passen in deze tijd. Kijk maar eens rond, tussen de verschillende originele modellen, voor een horloge dat een praktische, stijlvolle en modieuze aanvulling biedt op je totale outfit.