Trendy horloges

Klassieke horloges

Horlogebandjes

14 dg Retourrecht

 

Breil Tribe Horloges

Heeft u altijd al een horloge van perfecte kwaliteit willen dragen? Kies dan voor een van de Breil Tribe Horloges. Deze horloges onderscheiden zich al jarenlang van alle andere soorten horloges.

Kwaliteit

Breil Tribe Horloges kunt u in principe bij elke juwelier kopen. Dat neemt echter niet weg dat ze tot de absolute topkwaliteit horen. Juist omdat de collectie zich voortdurend vernieuwd, is er zeker een horloge bij wat u zeker niet zal misstaan. Ze bestaan al meer dan 100 jaar en veranderen voortdurend met de tijd mee, zonder hun eigenheid en kleur kwijt te raken.

Informatie

Kenmerkend voor de Breil Tribe Horloges zijn de ronde wijzerplaten. Daarnaast zijn de horloges in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. Elke soort blijft echter exclusief en verliest zijn waarde niet. De horloges hebben allemaal een Zwitsers uurwerk, terwijl het design juist weer uit Italie komt. Kenmerkend zijn het analoge uurwerk en het roestvrijstalen behuizing van de horloges. Ze zijn zowel voor mannen als vrouwen op de markt gebracht.

Prijsklasse

Breil Tribe Horloges zijn te vinden in elke prijsklasse. Voor 90 euro heeft u al een prachtig horloge. Maar u kunt er ook voor kiezen om een horloge aan te schaffen van ruim 500 euro. Natuurlijk is dat een forse investering, maar vergeet niet dat uw omgeving maar wat jaloers zal zijn! Een stoer, maar toch smaakvol horloge, daar kunt u zeker mee gezien worden.

Kortom, voor een vernieuwde uitstraling kunt u met een gerust hart een van de vele horloges van Breil Tribe Horloges aanschaffen.